#site de prezentare

Iunieta Sandu

www.iunietasandu.ro

Vezi live
Vezi live

Despre proiect

Website de prezentare, dezvoltat pe WordPress ca și CMS, cu Elementor (page builder), pentru Iunieta Sandu: comunicator cu pasiune, empatie și spirit nomad care în 2018 a creat brand-ul NO.MAD Talks, brand ce s-a transformat în una dintre cele mai active comunități de freelanceri din România.

Scopul principal al proiectului a fost crearea unui site de prezentare având ca și public țintă brandurile ce au nevoie de o strategie sau consultanță în comunicare precum și  freelancerii care au nevoie de consultanță pe zona de freelancing.

Părerea clientului

Recenzie disponibilă pe profilul meu de LinkedIn

„Am lucrat cu Adi pe mai multe proiecte de web design și de fiecare dată am fost extrem de mulțumită. Este un profesionist care vine cu sugestii excelente, respectă deadline-urile și este hands-on pe fiecare proiect. Îl recomand cu încredere!” 

Versiune responsive – mobile

Elemente folosite pentru câștigarea încrederii

Pentru a câștiga încrederea utilizatorului și ai crește interesul față de conținutul site-ului, am folosit următoarele elemente:

Social proof.

Am afișat pe site atât testimoniale scrise (în dreptul fiecărui proiect) cât și aparițiile în presă. Pe lângă ele am introdus și o galerie cu imagini de la diverse evenimente pe care le-a organizat.

FAQ’s.

Am introdus o secțiune cu cele mai frecvente întrebări în pagina fiecărui serviciu pentru a oferii utilizatorului toate informațiile de care are nevoie.

Valorile personale & logo-urile clienților cu care a lucrat

Viteză de încărcare

Am folosit WP Rocket pentru cache în cadrul acestui proiect, și am obținut un scor destul de bun: 1.8 secunde.

Ai ajuns până aici, deci te întreb

Vrei să lucrăm împreună?

Da, vreau să lucrăm împreună