#magazin online

Asteroidul B612

www.asteroidulb612.ro

Vezi live
Vezi live

Despre proiect

Magazin online, dezvoltat pe WordPress ca și CMS + Woocommerce, cu Flatsome (o temă premium cunoscută), pentru o librărie pentru copii aflată în București, în cartierul Cotroceni. Și-au deschis porțile la sfârșitul lui decembrie 2019, exact înainte de Crăciun cu scopul de a crea un spațiu cald și comod în care copiii să facă cunoștință, în ritmul lor și în ordinea în care preferă, cu cele mai frumoase povești din lume.

Părerea clientului

Recenzie disponibilă pe profilul meu de LinkedIn

„I have been working with Adi for almost 1 year now to develop & grow a small e-commerce website. He is very knowledgeable and reliable, pays attention to all details and is always ready to find a solution for the most unexpected issues. He has an organized mind, which is extremely helpful for us right-brained types, and is always calm and in control of his work. He is a professional in his field and working with him has always been a very good experience.” 

Versiune responsive – mobile

Elemente folosite pentru câștigarea încrederii

Pentru a câștiga încrederea utilizatorului și ai crește interesul față de conținutul site-ului, am folosit următoarele elemente:

Proces de comandă optimizat.

Am optimizat procesul de comandă în așa fel încât să fie cât mai ușor utilizatorului oferindu-i în același timp opțiuni pentru facturare (persoană fizică sau juridică), plata ramburs sau cu cardul online și livrarea prin curier sau posibilitatea de a ridica comanda din librărie.

Social proof.

Am afișat pe site secțiunea de recenzii (în dreptul fiecărui produs) cât și widgetul paginii de Facebook împreună cu un Instagram feed (ce afisează ultimele postări).

Integrări multiple

Am căutat să fac toate implementările necesare de la cele pentru automatizări (generarea și trimiterea pe email în mod automat a facturilor și AWB-urilor), cele de marketing (Mailchimp, Google Analitycs, Facebook Pixel, etc) precum și cele pentru creșterea ratei de conversie și fidelizarea clienților:

  1. Loyality points
  2. Notifică-mă pe email când produsul revine în stoc
  3. Recuperare coșuri abandonate

Viteză de încărcare

Am folosit WP Rocket pentru cache în cadrul acestui proiect, și am obținut un scor destul de bun: 1.2 secunde.

Ai ajuns până aici, deci te întreb

Vrei să lucrăm împreună?

Da, vreau să lucrăm împreună