Despre mine

Cine sunt și de ce ai vrea să lucrăm împreună

Sunt Adi – Freelancer Web Designer & Developer

Realizez website-uri folosind WordPress ca CMS (în cea mai mare parte). Dupa ce am lucrat ca web developer & designer pentru cateva agentii din Bucuresti, am decis sa-mi dau demisia si sa-mi ofer serviciile in regim de freelancing. 

Îmi place să lucrez alături de tine pentru a-ți înțelege afacerea, potențialii clienți și așteptările pe care le ai. De ce fac asta? Pentru ca website-ul tău să aibă un design unic și eficient.

Pe lângă cele de mai sus, sunt sociabil și-mi pasă de business-urile oamenilor cărora imi ofer serviciile 🙂

4 lucruri random despre mine

💻

Pasionat de Web Design & Development din februarie 2017 și până astăzi

Om normal Matinal. Pentru mine, cele mai bune ore de lucru sunt între 5.00 – 08.00 dimineața

Băutor de cafea. Mi se potrivește din plin expresia powered by coffee

❤️

Happy husband. Married with the most wonderful woman in the world

Pe scurt: Realizez website-uri! În mare asta fac. Am început în 2017 ca web designer and developer în cadrul unei agenții din București. Odată cu pandemia, dar și cu experiența acumulată, am decis ca din când în când să-mi împărtășesc cunoștințele și prin câteva articole de blog.

Recent am devenit voluntar wordpress.org pe partea de support. De ce fac asta? Pentru că-mi pasă în primul rând de oameni la modul general și în al doilea rând de business-urile lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care îmi ofer serviciile ONG-urilor 100% gratuit.

Întrebări Frecvente

Oferi factură?

Da! Înainte de orice proiect va trebui semnat un contract în care vor fi toate cerințele proiectului (discutate în prealabil).

După semnarea contractului, trimit pe mail factura pentru plata avansului. După ce primesc confirmarea plății, mă apuc de treabă.

Am descoperit că așa e cea mai bună metodă prin care să evit situațiile în care eu sau clientul ajungem să spunem: „Credeam că e de la sine înțeles că…”.

Cum ai învățat să faci site-uri?

În februarie 2017 am început primele cursuri de web design (online). M-a fascinat peste măsură domeniul ăsta și mi-am dat seama că pot învăța multe. Începând din vara acelui an, am început treptat să fac și următoarele cursuri în București:

  1. Web Design Responsive la Digital Skills
  2. Web Design Modul II la Avantaj Consulting
  3. JavaScript & jQuery la Avantaj Consulting
  4. PHP Modul I la Telecom Academy
  5. PHP la Avantaj Consulting
  6. PHP & Dezvoltare Teme WordPress la Digital Skills
  7. PHP modul avansati la BIT Academy

Pe langă astea, as putea adăuga și site-urile precum Codecademy, Tutsplus și freeCodeCamp.

Care este procesul tău de lucru?

Care sunt etapele? Iata cum va decurge realizarea site-ului tau:

Analiza business & concurenta

Inainte de a incepe proiectul voi analiza cu atentie afacerea ta pentru a identifica punctele forte, oportunitatile, riscurile & punctele slabe. Aceeasi analiza o voi face asupra concurentei pentru a te ajuta sa fii mereu cu un pas inaintea lor.

Alegerea temei & materialele necesare.

Iti voi prezenta cateva teme pe care le consider potrivite. Dupa ce stabilim de comun acord tema pe care o vom folosi iti voi spune exact care sunt materialele de care voi avea nevoie pentru site – tinand cond de structura si elementele care se regasesc in tema aleasa.

Inceperea proiectului.

Instalarea si configurarea WodPress-ului precum si a temei si a plugin-urilor necesare. Pe langa asta voi adauga si materialele pe care ti le-am cerut mai sus.

Etapa 1 de modificari.

Aici astept feedback pentru lucrurile pe care le-am facut si pentru cele pe care vrei sa le mai fac. – schimbari importate/ majore.

Etapa 2 de modificari.

Ne asiguram ca am implementat exact ceea ce ai cerut si astept sa-mi spui ce modificari minore mai doresti.

Analiza finala & transfer.

Dupa ce ne asiguram ca am implementat tot ce trebuia si ca esti multumit de cum arata site-ul tau, voi face trasnferul site-ului.

De ce aș alege să lucrez cu tine?

Pentru că nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și nu promit lucruri nerealizabile. Îmi dau tot interesul ca prin orice proiect să ofer ceva de calitate care să aducă rezultate pe termen lung.

Nu cred că a fost proiect unde să nu fi venit cu sugestii și propuneri (pe care le-am văzut că aduc rezultate în dreptul altor clienți) pentru a obține rezultate și mai bune. 

Un raspuns mai simplu: pentru că imi pasă.

Cât costă un site făcut de tine?

Prețul unui site variază în funcție de complexitate. Numărul de pagini și funcționalitățile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numărul de ore necesare pentru a se realiza). Poți vedea aici lista cu prețurile de pornire pentru a-ți face o idee.