Ai nevoie de un site de prezentare care să-ți aducă rezultate?

Cere oferta
creare site web de calitate

Creare Site Web de Prezentare WordPress

Website-ul tău este locul unde poți transforma vizitatorii în clienți.

realizare site web cu rezultate

# creare site WordPress cu rezultate

Creștem împreună business-ul pe care-l ai.

Scopul meu este ca businessul tău să aibă succes. Pentru asta, transform website-ul tău în puntea de legătură între tine și potențialii tăi clienți. Prin elementele grafice folosite, design-ul responsive și unicat, mă asigur că prezența ta online se va concentra pe publicul tău țintă și pe nevoile acestuia.

Cere oferta

Portofoliu

O parte din cele mai recente site-uri realizate

lumeandar magazin online
smart moto magazin online
top language academy website
website noi destine
Vezi Portofoliu

Intrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări întâlnite ca freelancer web designer

De ce am lucra împreună?
  1. Pentru că nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite
  2. Pentru că nu promit lucruri nerealizabile.
  3. Pentru că îmi pasă de afacerea ta.

Îmi voi da tot interesul ca orice proiect nou să fie cel mai bun de până acum pentru că mă interesează sa ofer ceva de calitate care să aducă rezultate pe termen lung.

Cât m-ar putea costa un website?

Prețul unui website variază în funcție de complexitate și necesități. Numărul de pagini și funcționalitățile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numărul de ore necesare pentru a se realiza). Poți vedea aici lista cu prețurile de pornire pentru a-ți face o idee.

Care sunt condițiile de plată?

Condițiile de plată sunt: 50% avans la semnarea contractului/ începerea proiectului și 50% la finalizarea proiectului când se transferă website-ul pe domeniul live.

De ce să aleg un freelancer?

De ce să alegi un freelancer și nu o agenție? Pentru mine fiecare client este cel mai important și încerc să mă asigur că după predarea unui proiect voi fi recomandat mai departe.

Personal, prefer să am mai puțini clienți, dar să știu că fac lucrurile bine și că prin serviciile pe care le ofer chiar ajut pe cineva.

Cât durează realizarea unui site?

Crearea unui site de prezentare (WordPress) poate dura între 1 și 3 săptămâni. Acest interval se poate modifica în funcție de complexitate, numărul de pagini și de promptitudinea cu care primesc feedback pe masură ce dezvolt proiectul.

Primesc factură?

Da! Înainte de toate vom semna un contract în care vor fi toate cerintele proiectului pe care le-am discutat in prealabil. După semnarea contractului vei primi pe mail factura pentru plata avansului.

Cauți pe cineva care să-ți realizeze

Un site web de calitate?

Vești bune! Trebuie doar să mă contactezi 🙂

Cere Oferta