A venit timpul să vinzi online.

Oriunde. Orice. Oricând.

Cere oferta
creare magazin online

Servicii de Realizare / Creare Magazin Online WordPress

Doar prin intermediul unui magazin online făcut să vândă
poți avea succes în mediul online.

creare magazin online

# realizare magazine online wordpress

Alege un magazin online care să te reprezinte

Fie că-ți dorești un magazin atipic sau unul mai elegant, el reprezintă cartea de vizită a afacerii tale și trebuie să-ți reflecte brandul. Serviciul de creare magazin online pe care ți-l ofer are în vedere publicul tău țintă și nevoile acestuia. 

Crearea unui magazin online în baza unui CMS (precum WordPress sau Shopify), îți permite să gestionezi cu ușurință produse, plăți, comenzi, taxe de transport, etc. Pe lângă asta, poți vedea statistici cu numărul de comenzi, valoarea produselor vândute, etc. Toate acestea contribuind la dezvoltarea continuă a brandului tău.

magazin online wordpress woocommerce
shopify

Portofoliu Magazine Online

O parte din cele mai recente magazine online realizare

lumeandar magazin online
smart moto magazin online
top language academy website
Vezi Portofoliu

Magazinul de care ai nevoie ca să vinzi online

magazin online optimizat pentru conversii

Știai că motivele principale pentru care clienții pleacă dintr-un magazin online sunt performanța (viteza de încărcare) și prezentarea/ designul acestuia?

Experiența mă ajută să-ți ofer un magazin online care funcționează după cele mai înalte standarde, indiferent de domeniul tău de activitate.

Indiferent de platforma aleasă, voi folosi cele mai bune practici pentru ca magazinul tău să-ți aducă succesul pe care-l dorești. 

integrare metode de plata magazin online

Oferă clineților tăi metodele de plată de care au nevoie pentru a cumpăra de la tine: 

 1. Plata ramburs.
 2. Plata cu cardul.
 3. Transfer bancar.
metode de plata magazin online
integrare curieri magazin online

Presupun că nu vrei să introduci manual datele de livrare pentru fiecare comandă. Câștigă timp prețios generând AWB-urile din admin-ul site-lui doar apasând un buton.

Experiența personală (ca și programator) dar și cea a clienților, mă fac să recomand doar firmele de curierat de mai jos. Nu spun că sunt perfecte sau că alte firme nu sunt ok. E mai mult o părere personală 😀

integrare curier magazin online
setare email cart recover

# realizare magazin online care vinde

Ce presupune Cart Recover? Acest plugin trimite automat clientului un mail dacă părăsește pagina de checkout înainte de a cumpăra. Sunt mail-urile de forma “Ai lăsat ceva în urmă?” sau “Finalizează acum comanda ta cu 10% discount / transport gratuit”.

De ce ai nevoie de asta? Potrivit acestui studiu, peste 60% din cei care inițializează finalizarea comenzii nu o vor duce la capăt. Așa că nu mai sta pe gânduri, folosește un plugin pentru “recover abandoned cart“.

magazine online wordpress

Ce alte funcționalități mai poți integra în magazinul tău online? Lista poate fi foarte lungă dar uite 5 opțiuni pe care le recomand oricărui client.

 1. Folosește Upsells/ Crossells / Bundle products
 2. Trust badges în pagina de produs (14 zile retur gratuit, plăți securizate, livrare rapidă, etc.)
 3. Chat online (facebook messenger)
 4. Folosește pop-up exit intent
 5. Notifică clientul în pagina de coș/ checkout – Cumpară de încă x lei și beneficiezi de transport gratuit.

BONUS: Cere clienților (automat)  la x zile de la livrarea comenzii o recenzie cu imagine în schimbul unui discount pentru următoarea comandă.

Întrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări întâlnite ca freelancer web designer

De ce am lucra împreună?
 1. Pentru că nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite
 2. Pentru că nu promit lucruri nerealizabile.
 3. Pentru că îmi pasă de afacerea ta.

Îmi voi da tot interesul ca orice proiect nou să fie cel mai bun de până acum pentru că mă interesează sa ofer ceva de calitate care să aducă rezultate pe termen lung.

Cât m-ar putea costa un magazin online?

Prețul unui magazin online variază în funcție de complexitate și necesități. Poți vedea aici lista cu prețurile de pornire pentru a-ți face o idee.

Care sunt condițiile de plată?

Condițiile de plată sunt: 50% avans la semnarea contractului/ începerea proiectului și 50% la finalizarea proiectului când se transferă website-ul pe domeniul live.

De ce să aleg un freelancer?

De ce să alegi un freelancer și nu o agenție? Pentru mine fiecare client este cel mai important și încerc să mă asigur că după predarea unui proiect voi fi recomandat mai departe.

Personal, prefer să am mai puțini clienți, dar să știu că fac lucrurile bine și că prin serviciile pe care le ofer chiar ajut pe cineva.

In cât timp va fi gata?

Crearea unui magazin online poate dura între 1 și 3 săptămâni. Acest interval se poate modifica în funcție de complexitate și de promptitudinea cu care primesc feedback pe măsură ce dezvolt magazinul.

Primesc factură?

Da! Înainte de toate vom semna un contract în care vor fi toate cerintele proiectului pe care le-am discutat in prealabil. După semnarea contractului vei primi pe mail factura pentru plata avansului.

Cauți pe cineva care să-ți construiască

Un magazin online de calitate?

Te voi ajuta cu plăcere să vinzi online.

Cere Oferta

Ultimele Articole

Află mai multe despre ce și cum gândesc în materie de web design & development